Droom jij van carriére maken? Doorgroei mogelijkheden en werken in een jong dynamisch team waarbij elke werkdag anders is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn anders dan andere bedrijven en willen ons blijven onderscheiden. We hebben een team wat ambitie heeft om de organisatie verder te laten groeien en houden van hard werken.

ONLINE MARKETEER

Kun jij jezelf zonder twijfel een conversie en campagne expert noemen? Wil je strategisch bezig zijn, een collega coachen en ook zelf continu blijven leren en ontwikkelen op het gebied van e-commerce en online marketing? Dan hopen we dat je voordeelhunter.nl selecteert als jouw volgende werkgever, want wij bieden je die kans!

Wat ga je doen?
Als onderdeel van ons marketing team help je ons om fantastische en unieke campagnes te creëren. 

  • Als eindverantwoordelijke voor het realiseren van KPI’s optimaliseer je constant de werkwijze, analyseer je het rendement, houd je het budget scherp en draai je rapportages
  • Als eigenaar van alle digitale kanalen, verleid en converteer je de doelgroep op het juiste moment, via het juiste kanaal met de juiste boodschap. Je ontwikkelt visie en strategie met betrekking tot SEO, SEA, jobboards en Social Media. Door jouw kennis van de kanaaltrends en wervingstechnieken lopen we altijd voorop
  • Om onze leads zo goed mogelijk te converteren ben jij eigenaar van onze website, ons conversieplatform. Je zorgt voor koppelingen met andere systemen, de landingspagina-structuur, het doorontwikkeling van de website en het opzetten van rapportages. Samen met onze Senior Content Marketeer bespreek je content-optimalisatie en publicatie.

Je werkt intensief samen met de Online Marketeer, die je dagelijks aanstuurt én laat groeien in kennis, gedrag en resultaten. Ook besteed je tijd aan het opbouwen en bijhouden van kennis van onze markten, doelgroepen en proposities.


ONLINE MARKEER (TRAINEESHIP)

Stage lopen bij Voordeelhunter.nl betekent zeker geen koffie halen en kopietjes maken. Nee, je draait op volle toeren mee! Ben jij op zoek naar een derdejaars- of afstudeerstage? Heb jij even geluk. Er is een stoeltje vrij in ons mooie pand!

Jij gaat actief aan de slag met het opzetten en optimaliseren van social media campagnes. Je krijgt een breed takenpakket: copywriting, community management, analyseren, advertising en social search. But no pressure… Er is ook nog een sportschool in de buurt, Nintendo, pingpongtafel en pooltafel om je uit te leven.

Ons doel? Wij gaan er voor zorgen dat jij je snel thuis voelt, aan de coolste campagnes werkt en uiteindelijk leert hoe je online kanalen succesvol inzet. Hiervoor vragen we van jou ervaring met het werken met online platformen en advertising en een analytische blik.