Ja, je betaling is veilig. De verbinding wordt beveiligd met een SSL certificaat. Dit is te zien aan het slotje bij onze URL adres.

Je kunt eenvoudig betalen via iDeal, PayPal, CreditCard en meer veilige opties.

Je kunt jouw bestelling tot 14 dagen na bestelling annuleren, tenzij de bestelling op dat moment al in verzending is. Het annuleren van een aankoop dien je altijd schriftelijk te doen. Dit kan per e-mail op: klantenservice@voordeelhunter.nl Telefonische annuleringen kunnen helaas niet verwerkt worden.

Indien je een verkeerd artikel hebt ontvangen kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice.

Nee, dat is helaas niet mogelijk. We verzenden dagelijks grote aantallen pakketten vanuit het magazijn en het is logistiek helaas niet mogelijk om sommige producten op te laten halen.

Is het product (ernstig) beschadigd of heb je het geopend ontvangen, laat ons dit binnen 24 uur weten na ontvangst; je kunt dit doen op de via de contact formulier op onze website. Zorg ervoor dat je alle velden volledig en foutloos invult en dat je een goede omschrijving geeft van de klacht zodat onze afdeling klantenservice je melding zo snel mogelijk in behandeling kan nemen. Bewaar in ieder geval de oorspronkelijke transportverpakking goed. Uiteraard mag je het pakket als het geopend of ernstig beschadigd is, ook weigeren aan de deur. Accepteer je het beschadigde pakket wel, meld de beschadiging dan wel alvast bij de bezorger. Meld je de schade later dan 24 uur, dan kunnen zowel wij als de transporteur niet meer aansprakelijk worden gesteld.

De gemiddelde doorlooptijd is 5-7 werkdagen. De order wordt altijd nog dezelfde dag verzonden. Echter komen de producten meestal uit het buitenland en kan het voorkomen dat het vertraagd is. Houd u daar rekening mee.

Stuur een ticket!